Stap voor stap. Stappen maken.

Stap voor stap. We wisten dat wanneer we aan een nieuw filmproject zouden beginnen, dat we er voor de volle honderd procent moesten gaan. Dat is nooit anders geweest. Wanneer je voelt dat je dit moet doen, dan weet je zeker dat je het goede doet. We maken stappen. De film komt er aan.

En zo komen we langzaam maar zeker dichterbij ons doel. De voorproductie is afgerond (oktober 2013). Natuurlijk ook de bekendmaking van de cast in poppodium Akhnaton in Amsterdam (oktober 2013). De casting in Theater Wittevrouwen, Utrecht (september 2013) was eveneens een groot succes. We mochten zelfs spreken over ‘Jefta’ tijdens de lancering van De Kleurrijke Lijst. Het wordt ook wel De Kleurrijke Quote genoemd, een document met daarin mensen die anderen inspireren. We staan in de editie van 2013/2014. En dat is al een grote eer.

“De uitnodigingen voor de repetities moeten de deur uit, de locaties worden gespot, de muziekafdeling wordt officieel geïnstalleerd. We zoeken sponsors.”

Maar het is vooral een eer om dit werk te doen. We maken een speelfilm. Door middel van  dit project hopen wij andere mensen te bereiken en te verbinden. Je hebt dit allemaal kunnen volgen via Facebook, Twitter, Instagram en deze site. En er staat nog heel wat werk te wachten. De uitnodigingen voor de repetities moeten de deur uit, de locaties worden gespot, de muziekafdeling wordt officieel geïnstalleerd. En niet op de laatste plaats, financiën. Het sponsorplan gaat binnenkort ‘on air’. Want zonder geld kunnen we deze film namelijk niet maken. We houden je op de hoogte. Nu alvast een klein cadeautje van ons, namelijk een kijkje achter de schermen van het afgelopen productieweekend. Enjoy!

We merken aan de hand van gesprekken die we voeren met de mensen die we tegenkomen, de reacties op social media en de e-mailberichten, dat er veel liefde is voor het filmproject ‘Jefta’. We willen u daarvoor danken! En onze dank gaat absoluut uit naar het team achter MalukuCinema, dat ons door dik en dun steunt. Liefde voor jullie allemaal.

The Brothers Timisela

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: