Dat klinkt als muziek in de oren

Waren het eerder de hulptroepen uit het Noorden die MalukuCinema zullen ondersteunen door middel van een wielrentocht, nu zijn de stoottroepen gearriveerd. Er is nu letterlijk versterking op het muzikale vlak. De afgelopen periode heeft ons team enorm veel berichten binnengekregen met betrekking tot een muzikale bijdrage voor de speelfilm ‘Jefta’. Dank daarvoor! Want Molukkers en muziek, dat klinkt bijna als ehm…. muziek in de oren.

We hebben ooit gezegd dat we willen terugslaan met een film. Nu, en dat is het mooie, een van de wapens in deze strijd is muziek. Dames en heren, mogen we u voorstellen aan het producers – en schrijversduo Jozef Matitahatiwen en Nathan Pelupessy. Beter bekend als Joe & Nate.  Zij zullen verantwoordelijk zijn voor de muziek van het filmproject.

“De heren werden gecontracteerd bij Warner Chappel Music Holland”

Dit jonge en talentvolle duo afkomstig uit Huizen en Almere, leerde elkaar in 2004 kennen tijdens de opnames van het populaire televisieprogramma ‘Idols’. Vanaf dat moment was de muzikale samenwerking een feit. Het touren met Fouradi, Lloyd en andere artiesten van Nederlandse bodem werd een serieuze business. De heren werden gecontracteerd bij Warner Chappel Music Holland en dat hielp hun carrière verder naar een professioneel niveau. Joe & Nate: ‘Dit initiatief, dit filmproject ‘Jefta’ heeft iets in ons naar boven gebracht… dit is de reden waarom wij muziek willen maken. Het gaat nu om meer dan muziek. Het is een beweging die mensen raakt!’

Voor MalukuCinema zullen Joe & Nate zich daarom sterk maken als het gaat om de productie van onder andere de soundtrack en filmmuziek. We zullen daarvoor kijken naar al het muzikaal talent dat de Molukse gemeenschap rijk is. Meer nieuws daarover in een later stadium. We wensen Joe & Nate veel succes met deze nieuwe uitdaging en heten ze langs deze manier van harte welkom!

Luister hier naar een deel van hun werk:

Team TBT Works/ MalukuCinema

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: